New Brand Parfümök Saját Importból

SB Parfüm Nagykereskedés

New Brand Parfümök Saját Importból


Cégünk saját import parfümcsaládja a New Brand Parfümök

A Magyar Parfüm kedvelők 20 éve élvezik a NEW BRAND Parfüm család megbízható, kiemelkedő minőségű női és férfi illatait. Az illatok abban a gyárban készülnek ahol a Cuba Parfümöket gyártják. Ez garancia azoknak akik ismerik ezt a minőséget. A New Brand Parfüm család népszerűsége nem véletlen. Választékában úgy a női mint a férfi parfümök nagy illatválasztékban szerepelnek webáruházunkban.

Mindenki megtalálhatja közöttük a neki tetsző parfümöt úgy a régebbi klasszikus illatok közül mint a friss, modern parfümök között. Ár érték aránya kimagasló! Hosszan tartó illatai a láthatatlan ruhába bújtatja viselőjét.

Francia parfüm eszenciával

...a Grasse lankáin nyíló virágokból kipréselt parfüm olajokkal készített illatokat rejtettek az üvegekbe.

Pár klasszikus parfüm a New Brandtől – NEW BRAND OH LIGHT EDP a Friss Női illat, NEW BRAND EXTASIA EDP a gyümölcsös parfüm, NEW BRAND EVA EDP a púderes illat, NEW BRAND EDP LUXURY WOMAN a lágy, könnyed parfüm.

És a modern újdonságok, NEW BRAND GT EDT a sportos friss férfi parfüm, NEW BRAND DAILY EDP a fehér virágcsokor illata, NRW BRAND FASHIONISTA EDP a gyümölcsökkel teli parfüm, NEW BRAND CLASSIC OUD EDP a keleties oud-os illat.