Star Nature Parfümök Saját Importból

SB Parfüm Nagykereskedés


Star Nature 70 ml EDT – A sikersorozat!

Cégünk saját import parfümcsaládja a Star Nature Parfümök

Cégünk legsikeresebb illat családja a Star Nature Parfümök 70 ml-es illatai! 10 évvel ezelőtt „botlottunk” bele a sorozatba. Első pillantásra megfogta a szemünket egy kék doboz amin egy stilizált Vattacukor volt látható! Akkor volt hazánkban nagy sláger az Aqualina Pink Sugar parfüm ami szintén ezt az illat típust rejtette üvegeiben.

Remek döntés volt belevágni a saját importba, mert már az első hónapban elsöprő sikert arattak az illatok! A Vattacukor illatú parfüm tarolt, de lassan kialakult a sorozat népszerűségi sorrendje.

sb parfüm star nature vattacukor illat
sb parfüm star nature rágógumi illat

A legjobb édes és gyümölcsös illatok

A további helyezéseken egyenlően osztoznak a következő illatok – Star Nature 70 ml EDT Vanilia, Star Nature 70 ml EDT Kókusz, Star Nature 70 ml EDT Eper, Star Nature 70 ml EDT Mályvacukor, Star Nature 70 ml EDT Sárga dinnye

Második helyen a Star Nature Epres Rágógumi 70ml EDT lett speciális, gyümölcsös és a semmihez sem hasonlítható rágógumi hatású illatával. A dobogó harmadik helyén a Star Nature Eperkrém 70 ml illata! Selymes, krémes és egyben üde, eper illatú kompozíciója méltán emelte a harmadik helyre.