U.S. Prestige Parfümök Saját gyártásban

SB Parfüm Nagykereskedés
U.S Prestige Parfümök Saját Importból

U.S. Prestige Parfüm család, karakteres parfümök neked

Cégünk 2017-ben kezdte el a US Prestige Parfümök (50 ml Női, férfi Eau De Perfume)  gyártását. Komoly piackutatás után születtek meg az  illatok amik a letisztult üvegekbe kerültek betöltésre. Remek karakteres parfümök  születtek amik kielégítik a hazai és a környező országok parfüm kedvelőinek ízlését.

A gyártásnál egy fontos dolgot tartottunk szem előtt, a minőséget! Parfümőrökkel  kikísérletezett illatanyagokkal és magas parfüm olajjal láttuk el illatainkat. Ez a munka meghozta a sikert mert a megszületett női és férfi parfümök  remek tartóssággal rendelkeznek!

A Parfümök képviselik a nagy karakterek illatait mint Édes, Friss, Elegáns, Virágos.

US Prestige Pink Nőknek
US Prestige Black Férfiaknak

A Parfümök képviselik a nagy karakterek illatait mint Édes, Friss, Elegáns, Virágos.

2018-ban gyártás alatt van a női parfümök nagy slágere a POWDER azaz Púder nevű  női illatunk! Kiemelkedő sláger parfümjeink a női US Prestige Pink 50 ml EDP Telt, kellemes narancsos, tubarózsás illatot húz maga után!

US Prestige White Crystal 50 ml EDP egy könnyed, harmonikus, modern illat azoknak a nőknek akik egy csepp érzékiséggel növelnék szépségüket!

US Prestige Light Blue 50 ml EDP egy igazi klasszikus! A nyár illata a kék tenger színével! A parfümben ízlésesen   pulzálnak a virágos és gyümölcsös jegyek.

U.S. Prestige Gold 50 ml EDP ez az illat csábításra készült! Intenzív és egyben hatásos aromája rendkívül vonzó és ellenállhatatlan!