Star Brands Parfüm Kft Bemutatkozás

raktár készlet

 Star Brands Parfüm Kft Bemutatkozás

Kedves Látogató! Köszönjük, hogy meglátogatja cégünk webáruházát!

Az olcsóbb parfümök kategóriájában indultunk el az  illatszer piacon, rövid időn belül sikerült egy színvonalas választékot kialakítanunk, és szakértelmünkkel sikerült kiválasztanunk a sláger parfüm családokat!

Ez a gondolkodás minket igazolt és az évek folyamán lépésről lépésre erősödött a cég.
Több parfüm család kizárólagos importőreként vagyunk jelen a piacon.
STAR NATURE EDT 70ml (VATTACUKOR ILLAT), CUBA PARFÜM EDT – EDP , NEW BRAND 100ml EDT – EDP, ENTITY PARFÜMÖK, hogy csak a legnagyobb slágereket említsük.
A parfüm iparon belül az alacsonyabb árkategóriájú parfüm családokat választottuk ki, ezen belül is óriási a választék árban, design-ban, kiszerelésben és minőségben. Szeretnénk ezt a vonalat a legszélesebb kínálatában árusítani a vevőinknek.

A parfüm olyan, mint a divat mindig változik.

Ennek tudatában törekszünk mi és persze a gyártók, hogy az igényeknek a lehető legjobb választékot biztosítsuk. A kis és nagykereskedésekben szinte a teljes választékunkal jelen vagyunk, a *CUBA* családdal a Marionnaud – MÜLLER – DM – DOUGLAS parfümériák exluzív polcaikat díszítik.

CUBA : szivar forma, nem csak dohányosoknak.

Ha választékunk felkeltette érdeklődését szívesen látjuk bemutató termünkben, 1196.Bp.Nádasdy u.40., üzletünkben hiszen ezek a termékek igazán testközelből élvezhetőek.

Mint importőr cég a már meglévő és leendő kereskedők, partnerek jelentkezését várjuk. Kollégáink segítenek a választásban, hogy a legjobb termékek kerüljenek üzletébe. Postai utánvéttel is kiszolgáljuk, ha nincs ideje eljönni hozzánk akkor a DPD futár a rendelés utáni napon már az üzletébe viszi a megrendelését!
A képek alapján telefonon, faxon, e-mailban egyeztethető a rendelés. Újdonságainkról folyamatosan frissített oldalunk gondoskodik.

Remélem bemutatkozónk felkeltette érdeklődésüket és így személyesen vagy a kommunikáció útján találkozhatunk.

Üdvözlettel:
Star Brands Parfüm Kft.

Parfüm agykereskedés | Illat Nagyker | StarBrands Parfüm Webáruház | Akciós Parfüm | Star Nature Parfüm | Parfüm Rendelés | Olcsó Parfüm | Vattacukor Parfüm | Star Brands Parfüm Kft. | Cuba Parfüm

Partneroldalak:

FulFil ! Proteinszelet ! Hair Extension Shop ! Cuba Parfüm Hungary ! Cuba Perfume Ireland ! Chow Gar Kung Fu Ireland ! iWiW Club ! Star Brands Parfüm ! Illatnagyker ! Waterwipes ! Parfüm Rendelés ! Natural Hair ! Vattacukor Parfüm ! Platinum Design ! Linkváros