Star Brands Parfüm Kft Bemutatkozás

Tisztelt Érdeklődő, Viszonteladó, Üdvözöljük Parfüm Nagykereskedés oldalunkon! Cégünk koncepciója az olcsó parfüm importja, gyártása kiváló minőségben! Ahány egyéniség annyi illat!

Választékunkban sokféle Parfüm szerepel. Úgy méretben, formában, kiszerelésben, ajándék szettben. Ha ismeri Ön az általunk forgalmazott Női – Férfi Illatokat akkor megtalálta a közvetlen beszerzést! Ha érdeklődik a forgalmazás iránt akkor segítünk Önnek a megrendelésben amiben 20 év tapasztalatával a legjobb választékunkat fogjuk ajánlani üzletének!

Sok év munkája alatt bebizonyosodott, hogy a színes választék vonzza a vásárlókat. Ezért forgalmazzuk a Cuba Parfüm családot ami 20 éve sikeres hazánkban. A STAR NATURE parfümök kiemelkedő sikere a Vattacukor illatú EDT 2010 óta töretlenül. 2019-ben érkezik a saját gyártású STAR NATURE 30ml EDP-k.  A New Brand 100ml Női Parfüm és Férfi Parfüm választéka és minősége a Parfüm Utánzatok kategóriájában kiemelkedő. Itt forgalmazzuk még a LA RIVE 90-100ml Illatokat is. Bevezetett családunk az America 50ml EDT és a US PRESTIGE 50ml EDP. A TIVERTON illatok érdekes formáival keltik fel a vásárlóinak a figyelmét – Autók – Motorok – Cipők és sok más forma Parfümmel töltve!  Paris Prestige családunkban kínálunk 75ml Natural Spray-t a legmodernebb illatokkal és a 20ml Alma Eau De Parfümöket elegáns illatokkal. Ezeket megtekintheti alább a termékeknél. Folyamatosan fejlesztések alatt vagyunk és új parfümöket tervezünk!

Ha elnyerte a választékunk a tetszését akkor nincs más dolga mint felvenni velünk a kapcsolatot. Javaslom a gyors telefonos megkeresésünket mert így közvetlenebbül és testre szabottan tudunk megbeszélni minden kérdést. +36 30 797 5656 Póczos Andor értékesítési Vezetőnk fog segíteni.

A kapcsolat menüpont alatt minden elérhetőségünket megtalálja. A telefonos megkeresés után emailen küldjük árlistánkat a beszerzési árakkal és az ajánlott fogyasztói árakkal.

Ha a rendelést összeállítottuk akár személyesen a bemutatótermünkben – 1196. Budapest Nádasdy u.40. szám alatt akkor elviszi Ön vagy telefonon leadott, megbeszélt rendelését lezártuk vagy emailen véglegesítette  azt azután elkészítjük a csomagját és átadjuk a DPD futárszolgálatnak.

14h-ig leadott rendelését akár másnapra az üzletébe viszi a futár! A rendelését Péntek 14h után adja le akkor azt Hétfőn veszi fel a DPD futár és Kedden van a boltjában!

ELŐNYEINK

Sokszor kérdezik a partnereink, hogy mennyi a MINIMUM RENDELÉS? Mi azt szoktuk erre mondani, hogy MINIMUM 10 ÉV! Legyünk sokáig kapcsolatban mert akkor jól működik az együttműködésünk!

  • Nálunk a TELJES VÁLASZTÉKOT megtalálja mert a Nagykerek nem minden illatot listáznak be helyhiány miatt.
  • Legjobb árakon szolgáljuk ki.
  • Folyamatos ellátás és a sláger illatok készleten tartása!
  • Minden segítséget megadunk a legjobb választék összeállításában. Ha nem ismeri az illatokat mi segítünk a rendelésben.
  • Ha valamelyik parfüm Önnél nem fogyott el egy ideje azt becseréljük arra az illatra ami sláger az Ön üzletében.
  • Nem tud eljönni személyesen? Segítünk telefonon, a weboldalon lévő katalógusokkal a választásban. Rendelését gyorsan tudjuk véglegesíteni online vagy telefonon.
  • De, hogy kapom meg a parfüm  rendelésemet? Ha munkanapon 14 óráig véglegesíti a megrendelését a DPD futár akár másnapra de két munkanapon belül üzletébe viszi a csomagot!
  • Törzsvásárlóinknak folyamatos akciókkal segítjük az eladást!
  • Folyamatosan újdonságokkal bővítjük választékunkat!

Minden információval ellátjuk! Segítünk ha bármilyen kérdése lenne. Telefonon – H-P 8-16h-ig +36303560460 munkaidőn kívül – +36307975656

Ne gondolkodjon hanem telefonáljon! Az a jó parfüm ami el van adva!

Várjuk megkeresését, Tisztelettel,

Póczos Andor
Értékesítési Vezető
Telefon: +36307975656
Star Brands Parfüm kft